maanantai 25. marraskuuta 2013

Virasto vierailu!

Tänään ollut reipas päivä. Aamulla tosin nukuin vähän pidempään, kun oltiin eilen kiitospäivän illallisella. Oli hauska illallinen, jos nauru pidentää ikää, niin sitä tuli taas monta vuotta lisää. Illallisella tietysti oli myös super hyvää ruokaa. Pitkään aikaan en ole syönyt mitään länsimaalaista ruokaa, joten kalkkuna ja pottumuusi maistui extra hyvältä! Ja tietysti jälkiruoaksi oli kurpitsapiirakkaa, ekaa kertaa maistoin ja oli tosi hyvää. Ihan tuli joku fiilis, kun siinä piirakassa oli samoja mausteita kuin pipareissa :). Oltiin ajateltu piipahtaa illallisen jälkeen vielä kaupungilla, mutta  illallisella venähti aika nopsaan ja vettä alkoi sataa kun oltiin tulossa kaupunkiin. Päätettiin sitten, että mennään kotia kohti.

Aamulla meillä oli mukava aamupala hetki Annin ja Thepin luona. Kiva kokata aamiaista (meillä ei ole keittiötä) pikku sähköpannulla.. Naurettavan näköistä touhua, mutta hyvää ruokaa saa silti tehtyä, eli siis munat paistettua ja keitettyä :). Aamiaisen jälkeen suunnattiin Hua Hinin Immigration toimistoon, kun minun pitää tehdä paikallinen ajokortti. Ajokorttia varten tarvitsee Immigrationista paperit. 800thb maksoin yhteensä kahdesta paperista. Immigrationissa oli super paljon porukkaa, todella paljon Myarmalaisia tekemässä 90 päivän leimoja. Itse jouduin odottelemaan reilut pari kymmentä minuuttia. Porukan määrään nähden selvisin siis yllättävän nopeasti :).

Huomenna on tarkoitus mennä Cha-Amiin tekemään sitten ajokortit. Tarvitsen vielä lääkäriltä todistuksen, jonka käyn Cha-Amin clinikalta hakemassa, maksaa kuulemma 100thb eli 2,5€ ja lääkärin kirjoittaa sen odottaessa. Ajokortti autoon miun pitäisi saada suoraan, mopokorttia varten voi olla, että joudun tekemään ajokokeen ja teoria testin. Katsotaan nyt mitä kaikkea tarvii tehdä. Huomenna siis lisää tästä seikkailusta.

Tänään olin ensimmäistä kertaa Fight Paradisella ryhmä treeneissä. Oli mukava käydä vähän hikoilemassa, kyllä sai taas niin paljon taas energiaa :). Treenien jälkeen kävin kotosalla pyörähtämässä, jonka jälkeen suuntasin vielä Annin kanssa salille. Nyt on takki tyhjä ja aika käydä unille, että huomenna jaksaa herätä ajoissa ajokortti hommiin. Huomenna käydään myös katsomassa paikallinen norsukylä, joten mukava päivä tulossa taasen :) nyt hyvää yötä, noon lap fondie!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti