perjantai 15. marraskuuta 2013

Mihin aika katoaa?

Tänään ollaan hoideltu Annin kanssa arkisia askareita. Ja jotenkin päivä vaan hurahti ohitse.. tuntui ettei kerennyt tehdä juuri mitään mitä olin suunnitellut tänään tekeväni. Meidän piti aloittaa myos tänään kuntosalilla aherrus, mutta aikataulujen muuttuessa se siirtynee sitten huomiselle. Itse olin jumppavaatteet päällä hälyytys valmiudessa, mutta ei keretty lähtemään. Isukki eli Thep lähti tänään bussilla kohti kotiaan eli Suriniin katsomaan kuinka riisisato valmistuu. Toivotaan että Thep tuo karjalanpiirakoihin riisit mukanaan. Pitäähän se kokeilla miten hyviä piirakoita tulee Annin ja Tepon riiseistä :). Pitää varmaan nimetä piirakat uudestaan Isaan piirakoiksi :). Jouluksi kun olisi tarkoitus piirakat paistaa. Tänään ohjelmassa oli joulumenun tarkistelua, pitäisi laskea kuinka paljon ruokaa tarvitaan meidän joulu illalliselle jonka organisoinnissa ollaan mukana. Ja suomi herkkujakin laitoin tilaukseen, ruisjauhot, sinapit ja kahvit on tulossa ensi kuun vaiheessa. Tosin käyn ne noutamassa Phuketista, kun rakas kummityttoni perheineen tulee minua sinne ilahduttamaan. Samalla pääsee katsomaan miten vanha kotiseutu on muuttunut vuosien aikana. Phuket on kasvanut vuosien varrella todella paljon. Viime vuonna kävin Phuketissa pariin otteeseen. Toinen reissu oli "salareissu", reissulla josta muistona oli katkennut luu jalkapoydässä. Muuten reissu oli ihana, näin paljon kavereita ja oli kiva fiilistellä vanhoilla kotikonnuilla. Tosin Kamala beachilla missä asuin ennen en ennättänyt käydä. Mutta Rawai, Patong, Karon ja Phuket town tuli nähtyä. Nyt seuraavalla reissulla olisi tarkoitus käydä myos Kamalalla. On varmasti muuttunut paljon vuosien varrella, koska siitä on jo reilu kuusi vuotta kun asustelin siellä. Minulla on vielä paljon kavereita tuolta aikaa ja nyt olisi tarkoitus nähdä Nai kaveria joka asustelee vielä Phuketissa. Suurin osa kavereista on muuttanut toiden mukana ympäri Thaimaata.

Phuket fantasea on myos paikka jossa haluaisin vierailla Phuketin reissun aikana. Kaverin perhe ei ole ikinä käynyt siellä ja itse olen käynyt ehkä 7 kertaa, mutta voin lähteä aina uudestaan. Se show siellä on vaan niin upea! Ja hienosti rakennettu koko paikka muutenkin, fantasia maailma kerrassaan. Phuketin reissulta odotan siis ihanaa yhdesssä oloa, rentoutumista uima-altaalla ja  hyvää ruokaa.

Tänään kävin pyorähtämässä myos toimistolla, tosin ihan pikavisiitilla vain. Huomenissa jos on aikaa, voisi viettää vaikka hetkisen pidempään, niin saisi katsottua mitä sopimuksia meillä on vielä tehtävänä. Maanantai aamuna suunnataankin sitten kohti enkelten kaupunkia, eli Bangkokiin. Tarkoitus on viettää pari päivää Bangkokissa tutustuen yhteistyokumppaneihin ja vähän obsaillen paikkoja lisää. Muutamaa hotelliakin oli tarkoitus käydä kurkistamassa. Hieno reissu tulossa taasen :). Nyt on varmaan pakko taas luovuttaa ja lähteä moikkaamaan nukkumattia!

-Hanna-

Ps. täällä jännitetään myrskyä. Säätiedotus on sanonut, että kova myrsky olisi tulossa ensi yonä ja uhkaa iskeä Hua Hiniin... se olisi jo kolmas tälle syksylle... ou nou!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti