keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Arkinen aherrus...

Itse olin eilen niin hyytynyt Bangkokin matkan jälkeen, etten jaksanut mitään edes blogiin kirjoitella. Minulle Bangkokin reissussa oli hieman haastetta, sillä olin kuljettajan roolissa ja ensin kauhuissani ajattelin kuinka tulen pärjäämään Bangkokin liikenteessä. Mutta huoli oli ihan turha, hyvin meni ajelut, vaikka ihan keskustassa pyörittiin. Ja tietysti oltiin ruuhkassa jumissa, 5km matkaa taitettiin semmoinen reilu kaksi tuntia.

Tänään ohjelmassa on ollut urheilua, toimistohommi ja jouluillallisen suunnittelua. Aamu alkoi reippailulla, tosin lähdettiin taas liian myöhään, oli super kuuma kävellä. Tuo naapuri vuori on kyllä loistava lenkkeilyyn.

Iltapäivällä käytiin myös makrossa laskeskelemassa kustannusarviota meidän jouluillalliselle. Joulukoristeet oli ainakin saapuneet jo makroon. Itse harkitsen kuusen ostoa.. Olen aina jotenkin ollut muovikuusia vastaan, mutta nyt semmoinen pieni muutaman euron muovikuusia saattais kiinnostaakin. Saisi vähän joulua omaan kotiinkin :). Vaikka harvoin täällä joulufiilistä saa aikaan, kun on lämmintä ja tunnelma on niin erilainen.

Tänään sain myös vihdoin ja viimein varattua Phuketin reissuun hotellin. Lähden moikkaamaan kummityttöä ja hänen perhettään kolmeksi päiväksi Phukettiin Katalle. Lähdetään ensi lauantaina täältä Hua Hinistä ajelemaan kohti Phukettia, tarkoitus olisi ajella yötä myöten ja olla aamusella perillä. Voi ajella onneksi ihan kaikessa rauhassa :). Varmaan kymmenisen tuntia menee matkaan yhteensä aikaa pysähdyksien kanssa.

 Nyt alkaa silmät lurppasta jo kiinni ja aamulla kello on herättämässä ajoissa aamulenkille ennen aamusalia, joten pakko luovuttaa ja lähteä unten maille. Noon lap fondie :) hyvää yötä!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti