perjantai 1. marraskuuta 2013

Kun kaikki ei aina mene niin kuin pitäisi...

Amazing Thailand pääsee aina yllättämään. Vuosien varrella olen tottunut siihen, ettei asiat aina mene niin kuin on suunnitellut. Tänään saatiin taas asiasta vahvistusta. Meidän piti mennä pankkiin avaamaan tili aamulla klo. 9.30, yolla sain viestin jossa tapaamisaika oli muutettu klo.10.30. Kun oltiin pankissa, saatiin puhelu, et vartin verran menee vielä. Odoteltiin seuraavat 50 minuuttia, ennen kuin alkoi tapahtua. Papereita meillä oli mukana iso pino, mutta silti uupui muutama paperi ja surullisen kuuluisa leimasin. Leimaisimia meidän logolla minulla on tuolla kaapissa vino pino, useampaan kertaan piti teetättää uusi, kun olivat laittaneet pisteet ja pilkut väärään kohtaan. Iltapäiväksi sovittiin uusi aika pankkiin, ja saatiin tili lopulta aukaistua :).

Pankkikeikan jälkeen kävin hoitamassa muutamia kopiontijuttuja ja suuntasin sitten lounaalle. Katkaravuilla tuli herkuteltua, nam nam! Lounaan jälkeen piti suunnata taasen pankkiin, tili saatiin avattua, tosin pankkikirjaa ei saatu mukaan, kun yhtiokumppanin talopapereissa oli väärä nimi. Hän kun on hiljattain vaihtanut nimeään.Välillä tuntuu et vain Thaimaassa tarvitaan miljoona paperia, miljoona allekirjoitusta jne. Mutta asiat onneksi rullaa eteenpäin koko ajan :).

Illalla pääsin pitkästä aikaa kompimään myos nyrkkeilykehään. Huisin hyvä fiilis oli käydä muutama hikipisara vuodattamassa. Tänään oli superkuuma päivä ja reenien aikaankin oli vielä ihan kiitettävän lämmin. Illalla mittari näytti vielä +32,5, joten reeneissä tarkeni oikein mainiosti. Reenien jälkeen rokitin toisen reenarin poytätenniksessä. Nyrkkeilykehässä en uskalla poikia haastaa kisoihin ;).


Huomisella on taasen monta hommaa suunniteltuna, jos saisi tehtyä muutamia sopimuksia ja hinnoiteltua loput retket valmiiksi. Hieno päivä siis taasen tulossa :).

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti