tiistai 19. marraskuuta 2013

Bangkokkia kerrakseen

Vihdoinkin kotona! Kylläpäs on ollut antirentouttavat pari päivää Bangkokissa. Lähdimme eilen aamulla Hannan ja Chatin kanssa autolla liikenteeseen ja suuntasimme kohti Bangkokia, kuljettajana meidän länsimaalainen naisautoilija miss Hanna. Bangkokissa menimme setvimään firman paperiasiat kuntoon matkailuministeriöön ja monen thaimaalaisen tuskaisen ja pyrokraattisen käänteen jälkeen saimme kamalan paperivyyhdin suoritettua. Toki näin helpolla emme päässeet vaan muutamaa paperia pitää mennä vielä esittämään parin päivän päästä, uusi BKK keikka siis luvassa... Eilisen paras asia oli se, että Thep saapui Bangkokiin Surinista väsyneenä mutta onnellisena. Hän taittoi matkan Kambodzan rajalta pääkaupunkiin paikallisella junalla ja kovin kehui Suomen VR:ää (450 km matka kesti 10 tuntia).

Kävimme eilen tekemässä myös mahtavan hotellisopimuksen Bagkokissa, laitetaan tarkempaa tietoa tulemaan myöhemmin nettisivuillemme ja facebookiin. Löysimme todella edukkaan ja erikoisen hotellin BKK-lentoasema väliltä, jossa on hyvä yöpyä yön tai parin verran. Yläkerran kattohuoneistot puutarhoineen oli näkemisen arvoiset ja odotan jo innolla, että saan helmikuun häävieraat ko. hotelliin majoitettua.

Yön nukuimme puolestamme täysin ala-arvoisessa hotellissa Bangkokissa, en mainitse kyseistä hotellia nimeltä ettei se nimi jää vahingossa kummittelemaan kenenkään korvan taakse. Kyseisen hotellin suurin asiakaskunta näytti tulevan etelä-Koreasta, aamupalalla meininki oli yhtä villiä kuin eläintarhassa ruoka-aikaan.

Lähdimme aamiaisen jälkeen ministeriöön setvimään oleskelulupaani ja vaikka kaikki paperit ja planketit oli valmiina jälleen vierailuun kului useampi tunti. Sai taas ensimakua odottamisesta. Yksi virkailija otti NON viisumeiden hakijat vastaan ja jonossa oli useita kymmeniä ihmisiä. Onneksi sekin asia saatiin hoidettua pois alta.

Tämän päivän kohokohta oli vierailu timanttikaupoilla... voi pojat että Thep valitsi mulle niin pramean vihkisormuksen että oksat pois. Olen aivan täpinöissään. Niin useaa sormusta kun ollaan katseltu viime kuukausien aikana ja vihdoin se oikea sattui kohdalle. Nyt on onneksi sormusasiatkin kunnossa. 

Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti