tiistai 10. joulukuuta 2013

toimisto pirkko!

Taalla ollaankin nyt oltu muutama paiva oikein kunnolla toimisto Pirkkona. Anni on kaymassa tilusten mittauksilla Surinissa ja mie olen taalla sorvin aaressa. Ja nyt voi sanoa, etta on ollut ihanan paljon tekemista. Vaikka olen yksin ollut Hua Hinissa, ei ole ollut tylsaa kun koko ajan pitaa olla jonnekkin menossa.

Eilen kaytiin Chatin kanssa katsastamassa muutama uusi hotelli ja guest house. Hotelli oli hieno, aikalailla keskustassa ja kivat isot huoneet. Heilla oli valikoimissaan myos jaquzilla varustettuja huoneita, joista oli paasy poolille. Me tietysti otettiin kuvia, ihan kuin ois asuttu hotellissa. Vahan se hotellin respan tytto varmaan ihmetteli, mutta hymyili vaan kauniisti, kun pelleiltiin huoneessa :). Sen jalkeen kaytiin katsomassa yksi rantaravintola. Ihan kiva paikka, tosin oli ihan hiljainen... ennen ollut yksi Hua Hinin suosituimmista rantaravintoloista. Ruoka oli hyvaa ja nakisin potenttiaalia ravintolassa, jos sita vaan markkinoisi oikealla tavalla.

Tassa viikkojen aikana on sattunut ja tapahtunut myos monenlaista hassua tapahtumaa. Minut on mm. pysaytetty poliisien toimesta jo kahteen kertaan mopoillessa. Ja siis sita ei ole tapahtunut moneen vuoteen Hua Hinissa. Ensimmaisella kerralla poliisit kyselivat ajokorttia ja vitsailivat minulle ja Annille. Lahinna niita kiinnosti onko poikaystavia vai ei... :) Ja siis eivat katsoneet edes sita korttia, se riitti etta se on... Thaimaassa sanoittaisiin 555 eli ha, ha, ha!! Muutama paiva tuosta ensimmaisesta pysaytyksesta, samat poliisit pysaytti meidat taas. Ja taas kiinnostuksena oli minun ajokorttini. Siina heita kiinnosti kuitenkin vain kuva :). Oli kuulemma kaunis kuva ajokortissa. Ja kyseli myos kenen mopolla ajelen, kun sanoin, etta omalla totesi vaan, etta ompas hieno mopo. Harvoin Suomessa tapahtuisi samaa?! Tai en ainakaan usko... Ja siis sita naurun maaraa... ajoin seuraavalla kerralla myos samojen poliisien ohitse, mutta naureskelivat vaan. Monesti poliisit taalla saattaa vaan kysya et mihin on menossa. Phukettiin matkalla meidat pysaytettiin pari kertaa ja silloin kysyivat minne mennaan ja mita tekemaan.

Kovasti taalla on myos suunniteltu joulua. Jouluna jarjestetaan silkkikylassa Suomalainen joulujuhla. Ja siihen onkin monta asiaa tehtavana mm. karjalanpiirakat :) 80:lle hengelle on ravintola tila varattuna ja siis joulusta tulee super hieno. Paikka on jo niin tunnelmallinen ja meidan suunnittelemien kattausten kanssa se tulee olemaan super hieno!! Tanaan pitaisi viela menna palaveriin silkkikylaan ja onhan tassa toimistollakin sata miljoonaa asiaa tehtavana... mutta ihanaa, etta on toita! Ja yritan myos ennattaa tanaan nyrkkeilemaan, alkaa flunssa helpottaa pikkuisen :). Mutta nyt takaisin varausten pariin...

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti