torstai 19. joulukuuta 2013

Kylmää....

Tervehdys Hua Hinistä!

Aika kuluu ihan hurjaa vauhtia, kohta on jo joulu. Olen ilmeisesti ollut ihan kiltti, koska joulupukki on lähettänyt muutaman paketin tänne kaukomaille asti :). Tänään oli kiirus päivä taasen. Käytiin katsomassa muutamaa taloa, oltiin toimistolla jne..
Päivällä oli tosi lämmin, suorastaan kuuma.. Mutta nyt viime päivät tai siis illat, täällä on ollut ihan super kylmä. Päivällä kun on reilut +30 ja illalla vain +21, se tuntuu super kylmältä... Ja kun mennään Pohjoisemmaksi niin siellä vasta kylmä onkin.. +11 tuntuu täällä super kylmältä. Itsekkin olen villasukat jalassa peiton alla, kun palelee. Voin vaan kuvitella miltä paikallisista tuntuu. Pipot ja takit on nyt kovassa huudossa.. Mutta päivällä onneksi on kuuma :).
Huomiselle on taas monen monta juttua tiedossa ja se on hyvä juttu. Kiva olla kiireinen positiivisella tapaa :). Tänään taas mopoillessa jouduin poliisien haaviin.. Onneksi oli kortti mukana, sitä vilauttamalla oli taas asiat kunnossa! Mut nyt alkaa simmut lupsua siihen malliin, että on pakko luovuttaa ja lähtee unten maille :). Noon lap fondie!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti