maanantai 16. joulukuuta 2013

Hulinaa ja vilskettä

Ja maanantaista päivää. Kello on yllättäen taas puoli kymmenen illalla ja saavuimme juuri kotiin. Tänään on luvassa vielä blogin päivitys ja hautajaiset. Thepin poskihammas revittiin tänään ja pidämme muistotilaisuuden läheisten keskuudessa kello 22 alkaen.

Aamu alkoi vauhdikkaasti tapaamisilla ja toimistotöillä. Menimme tukka putkella paikasta toiseen ja saimme yllättävän paljon hyvää aikaiseksi. Joulu kolkuttelee ovelle ja töitä piisaa enemmän kuin tunteja vuorokaudessa. Pitäisi muistaa levähtääkin välistä mutta juuri nyt ei jouda. Saatiin jälleen pari uutta hotellia valikoimaan ja realistisen hintainen hyväksi todettu puutarhuri sekä uima-altaan huoltaja. Myanmarin kiertomatkoja hiottiin myös tänään, hienot niistä tulee.

Chalong Sea Sportin porukka Phuketista otti myös yhteyttä, he tuovat pari kalastusryhmää tammikuussa Hua Hiniin ja siitä Ranongin kautta Burman aluevesille. Mahtavaa tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, Chalongin Jaska on alansa ammattilainen ja kalastaja henkeen ja vereen. Hieno mies.

Nyt alan lohduttamaan hammassärkyistä Teppoa, vaikka kuinka hän yritti, ei hammasta voinut enää pelastaa...


Anni 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti