perjantai 13. joulukuuta 2013

Isaanin matkaajat ovat palanneet kotikonnuilleen

Mahtavaa olla takaisin Hua Hinissa rankan mutta antoisan reissun jälkeen. Nyt on riisit kerätty ja myyty Surinissa, käyty Champoon kanssa laulukilpailussa ja saatu hääjärjestelyt käyntiin Sikhoraphumissa. Tehtiin Thepin kanssa aikamoinen Isaanin turnee, aloitimme matkan Bangkokin kautta sunnuntaina kun haimme Thepin veljen tytön lentoasemalta. Hän lensi vuotuiselle talvilomalleen Johannesburgista. Thepin veli on munkkina temppelissä, joten otimme Beautyn mukamme Isaanin reissullemme. Ajoimme sunnuntaina Suriniin, jossa yövyimme Thepin kotipaikassa.

Haimme Thepin vanhemman tyttären maanantaina Sisaketista ja tiistaina matkasimme Nakhon Phanomiin kannustamaan nuorimmaista laulukilpailussa. Matkalla sattui monta hassun hauskaa sattumaa ja tulipa yövyttyä yksi yö autossakin kun kaikki hotellit oli Nakhon Phanomissa täynnä. Champoo voitti kotikaupunkinsa molemmat laulukilpailut, joten hän osallistui Pohjois-Thaimaan laulukilpailuihin kahteen eri sarjaan keskiviikkona. Kiirellä ajoimme paikasta toiseen ja todella hienot esitykset hänellä oli. Uskomatonta miten 11 vuotiaasta mirkusta voi lähteä niin hieno ääni. Huomenna saadaan tietää viekö hän voitot kisoista, mutta tärkentä on se, että hän nauttii laulamisesta ja esiintymisestä ja olimme paikalla kannustamassa porukalla.

Lomat on lomailtu ja nyt on aika keskittyä töihin. Surinissa ei ole edes kuuluvuuksia, joten olemme olleet katvealueen ulkopuolella monta päivää. Nyt on onni olla kotona ja naputtaa tietokoneella! Akut on ladattu ja nyt on virtaa vaikka ja mihin! Kiitos Anu ja Vesa joulukalenterista, se oli odottamassa meitä kun saavuimme kotiin!

Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti