torstai 26. joulukuuta 2013

Joulutervehdys!

Hei,

Oikein hyvaa Joulua kaikille, vaikka tervehdys tuleekin vahan myohassa. Taalla oli kiirus joulu, kun jarjestettiin Annin kanssa silkkikylassa joulujuhla. Joulu meni erittain hyvin ja saatiin aikaan oikein lamminhenkinen ja tunnelmallinen joulujuhla. Ja paa asia, etta asiakkaat viihtyivat, ruoka oli hyvaa ja sita oli riittavasti. Suomi herkut maistuivat oikein hyvalle.


                     Jouluillalis kattaus oli todella kaunis..

Jouluaaton jalkeen oli ansaittu vapaa paiva ja saatiin nauttia melkein vapaasta paivasta, jos muutamia pikku tyojuttuja ei lasketa. Itsella tuo joulupaiva meni melkein nukkuessa, leffoja katsellessa ja jouluherkkuja syodessa. Oli nautinnollista olla vaan. Illalla juhlittiin sitten kaverin perheen kanssa kaverin aitin syntymapaivia ja kaytiin yhdessa syomassa. Hauskaa oli olla thai porukassa, itsesta ainakin tuntuu, etta oma thai kieli paranee paiva paivalta, kun sita joutuu tai saa kayttaa aika paljon :). Seurueessa puhuttiin osittain englantia ja thaita, mutta thai vei aina valilla voiton. Aika hyvin pystyi kuitenkin seuraamaan mista asiasta keskustelivat. Naurua riitti myos illan aikana, tuli taas muutama vuosi hankittua lisaa :).

Olin tana vuonna ilmeisti ollut myos erittain kiltti, koska sain monta joululahjaa. Isi ja aiti oli muistanut ihanalla korulla, sain juuri minun asuntoon sopivia tuikkulyhtyja, ihanan taulun, hemmotteluhoidon, ihania kasirasvoja, hiusharjan, kauniit kynnet jne... eli monenlaisia juttuja oli pukki minulle toimittanut :). Jee, jee jee!

                                                                        Lahjakynnet <3

Tapaninpaiva meni toita tehdessa, monelaisia juttuja saatiin aikaan, vaikka viela tekemista on ihan kiitettavasti. Tanaan ollaan menossa asikkaita tapaamaan heidan kotiinsa ja samalla paastaan nakemaan yksi myyntiin tulossa oleva kohde. Ennen uutta vuotta to do listalla on monta juttua... ja ehka pieni obsaus matkakin. Suunniteltiin, etta piipahdetaan ehka Pattayalla. Mutta katsotaan miten aikataulu antaa myoten :). Uudeksi vuodeksi ei ole viela mitaan suunnitelmia, mutta varmaankin ihan rauhallisesti menee uusi vuosi. Ehka murun kanssa rakettien ihailua tai jotain semmoista. Seuraava vuosi aloitetaan heti tyopaivalla, joten ei senkaan takia kauheesti viitsi juhlia :).

Nyt viela muutama maili kirjoitettavana ja sitten asiakkaiden luokse... Mukavaa paivaa kaikille ja rauhallista joulun aikaa ja mita riemukkainta Uutta Vuotta!

                                                           Joulupukkikin lyoti paikalle...
-Hanna-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti