torstai 24. lokakuuta 2013

Terveiset Koratista

Reissussa ollaan ja kaikki on hyvin. Aikamoinen autoilu rupeama on takana, kun olemme taittaneet matkaa Hua Hinista pitkin Isaanin pientareita kahden päivän ajan. Ajoimme eilen Hua Hinista ensin Bangkokin halki Koratiin, josta poimimme seurueeseemme pari lapsukaista. Jatkoimme Thepin kanssa matkaa aina Sisaketiin saakka, jonne on ajoa Hua Hinista 850 km.

Sisaketista poimimme Thepin tytöt kyytiin ja matkasimme yöksi Suriniin Sikhoraphumin kylään, jossa Thepin lapsuuden koti sijaitsee. Nukuimme sikeät mutta lyhyet yöunet Surinissa, neljän tunnin elbaamisen jälkeen lähdimme temppelin kautta ajamaan kohti Koratia. Kävimme temppelillä morjestamassa tuttuja munkkeja aamutuimaan ja tekemässä hyvää onnea reissua varten. 

Täällä Koratissa nyt olemme koko porukalla, yövymme Thania Pura hotellissa ja päivä on kulunut sangen kosteissa merkeissä koska olemme polskineet porukalla uima-altaassa. Aamu alkoi The Voice Kidsiin ilmoittautumisella ja lauantaina Champoolla on seuraava The Voice koitos. Päivä on ollut todella miellyttävä, mutta täytyy sanoa että alkaa olemaan mehut vähissä kun ei ole kolmeen yöhön tullut nukuttua kunnolla. Onneksi huomenna on kevyttä ohjelmaa luvassa, aamiaisen jälkeen suuntaamme eläintarhaan bongailemaan tiikereitä ja leijonia. Pikkuapinoita meillä on jo omasta takaa mukana, tähän hullunkuriseen seurueeseen kun kuuluu kaksi länsimaalaista naista ja neljä thaimaalaista lasta isineen.

Korat eli Nakhon ratchasima on ollut todella positiivinen yllätys. Valtavan kokoinen kaupunki, jossa on kaikki mahdolliset palvelut ja mielenkiintoista nähtävää. Nyt nukkumaan jotta huomenna jaksaa. Hyvää yötä kaikille!
Meidän ihana Champoo The Voice -tilaisuudessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti