keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Hua Hinista Cha-Amiin ja kaikkea siltä väliltä

Tervehdys!

Tänään on ollut aktiivinen ja kuuma päivä, kello näyttää puolta yhdeksää illalla, lämpömittari näyttää plus 31 astetta ja saavuimme juuri kotiin illalliselta. Aloitimme aamun vuoren valloituksella, tehokkaalla puolentoista tunnin rupeamalla maisemakukkulan maisemissa. Aamulenkin jälkeen suuntasimme Cha-Amiin, jossa tilasimme yrityksen logolla varustetun kyltin toimistoomme. Cha-Amissa järjestetään tulevalla viikolla tanssigaala, jossa olemme myös mukana. Hommia riittää myös sillä saralla.

Iltapäivällä kokoustimme Hua Hinissa todella myöhäisen aamiaisen merkeissä, lisäsimme lomatarjontaamme merkkipäiväpaketit. Meidän kautta voi tilata läheisille juhlapaketteja esim. syntymäpäiväsankareille ja hääpäiviä viettäville. Muun muassa naisille on tarjolla  hemmottelua; viinimaistajaisia, hierontaa, kampaajakäyntiä sekä juhlaillallisia rannalla. Miesten juhlapakettiin sisältyvät urheiluaktiviteetit aamupäivällä; thainyrkkeilytreenit, ammuntaa tai kalastusta, hierontaa ja juhlaillallinen rannalla. Lapsien syntymäpäiviä ajatellen tarjoamme muun muassa norsuratsastusta, hohtokeilausta ja hampurilaisbaarikutsuja. Valmistelimme näitä hemmotelupaketteja tänään merkkipäiviä viettäville matkalaisille. Kuinka helppoa juron miehen onkaan, kun voi yllättää vaimonsa upealla merkkipäivä ohjelmalla, eikä tarvitse itse päätään sillä vaivata :)

Vietimme tänään pari tuntia aikaa Mike & Co. silkkikylässä, jossa vaatesuunnittelija suunnitteli kanssamme tulevat työasumme. Työasuista tulee todella tyylikkäät, malttamattomana jo niitä odotamme. Silkkikylässä järjestetään jouluna länsimaalainen joulutapahtuma, joten kävimme omistajan kanssa tänään myös joulumenua läpi. Buffetista tulee huikea, koska tarjolla on perinteiset suomalaiset jouluruoat karjalanpiirakoista lanttulaatikkoon. Toki tarjolle tulee myös sillit, salaatit ja thaimaalaisiakin ruokalajeja. Mahtavaa olla mukana suunnittelemassa joulujuhlaa. Pääsemme vaikuttamaan menuun, koristeluihin ja illan ohjelmaan. Tuntuu varmaankin hullulta, että joulujuhlaa suunnitellaan jo tähän aikaan, mutta aika juoksee täällä Thaimaassa kun talvisesonki lähestyy, mitä aikaisemmin liikenteessä sen parempi. Thaimaassa kun ollaan paikallisten kulttuuri ajan suhteen on hyvin joustavaa... Sabai sabai kuten täällä sanotaan. Ja vaikka kuinka hyvin asiat suunnitellaan etukäteen ja vaikka kaikki askareet on valmiina, on varma ettei mikään mene niin kuin Strömsössä. Sellainen on... Thaimaa!

Päivän hauskuuttavin hetki oli tänä iltana kun kävimme tekemässä passikuvat Hannalle tulevaa viisumikeikkaa varten ja minulle perjantaita varten kun vaihdan viisumini Non O:ksi. Olin hyvin huolissani mennä passikuvaan kun on päivän tukka putkella ajanut skootterilla paikasta toiseen enkä meikkiäkään ole tänään muistanut laittaa. Tilanne helpottui välittömästi Kodak myymälässä, kun valokuvaaja alkoi käsittelemään passikuvaani. Ensin hän vaalensi ihoni, sitten poisti tummat silmänaluset, jonka jälkeen hän vielä poisti piikkilanka-arpeni kulmakarvasta. Täällä ei turhia kannata murehtia ulkonäöstä kun kuvaan menee, photoshopin ansiosta näyttää aina valkoiselta ja freesiltä. Kuvaaja jopa suoristi puseroni kauluksen, joka oli hieman vinossa. Mahtavaa palvelua! Lämmöllä suosittelen ottamaan kuvat lomamatkalla täällä Thaimaassa, jos haluaa kerrankin näyttää hyvälle passikuvassa. Hinta ei myöskään päätä huimaa, hinta 3 euroa per 6 kuvaa. Toki voi olla eri asia hyväksytäänkö tällaiset "viralliset" kuvat muualla kuin Kaakkois-Aasiassa, Suomen poliisi voi olla asiasta eri mieltä...

Nyt energiataso alkaa hiipumaan ja vielä on monta askaretta suorittamatta. Palaamme siis huomenna asiaan! Mukavaa päivää kaikille.

Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti