lauantai 19. lokakuuta 2013

Sataa sataa ropisee

Parin kauniin ja aurinkoisen päivän jälkeen olemme saaneet tuta sadekauden. Kahlasimme tänään vedessä keskustan kaduilla kun suuntasimme aamiaisravintolasta autolle nautittuamme myöhäisen aamiaisen.

Hua Hinin kadut muuttuivat klongeiksi ja siellä me sitten paljain jaloin hyppelehdimme autojen ja mopojen seassa tulvivilla kaduilla. Onneksi täällä tulvii aniharvoin, mutta kuukauden aikana on tullut vettä niin rankasti parina päivänä, että täältäkin on saatu otettua hurjia uutiskuvia lainehtivista kaduista. Onneksi se talvi kolkuttelee jo ovella ja sateet ovat väistymässä. Mahdoton ukonilma pyyhkäisi tänään ylitsemme.

Eilen oli sangen mielenkiintoinen päivä kun ystävämme otteli thainyrkkeilyareenalla. Tänään kurkusta ei lähde kuin epämääräistä pihinää, matsien jälkeen suuntasimme porukalla juhlistamaan ottelua baarikadulle ja sieltä päädyimme karaokeen. Äänen toki menetin jo matsin aikana kun kannustimme kehän reunalla. Oli hieno matsi ja mainio tunnelma. Suomalainen vastaan japanilainen. Kiitos Kari ja Hang, toivottavasti tapaamme jälleen joko Suomessa tai täällä Thaimaassa!

Illalla suuntaamme testaamaan uuden Meksikolaisen ravintolan Hua Hinin keskustaan. Meillä on liikeillallinen partnereiden kera, pitää hioa ensi viikon ohjelma valmiiksi. Täytyy mennä suihkun kautta ja laittautua uuteen koitokseen. Tanssikengät siis jalkaan ja lilaa luomeen! Huomisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti