keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kylmästä lämpimään!

Saimme nauttia tänään upeista hotelleista paratiisissa! Kiersimme Hannan ja Thepin kanssa päivän hotelleilla Hua Hinissa tekemässä hotellisopimuksia ja tinkaamassa hintoja tuleville asiakkaillemme. Mitä mahtavuuksia näimmekään, tulemme jakamaan teille kuvia tulevista hotelleistamme. 

Päivää varjosti vesisade, mutta sadekausi on vielä meneillään joten tulkoon sitä vettä nyt, jotta saadaan koko talvi nauttia auringon paisteesta. Onneksi täällä pohjoisessa sadekausi on yleensä maltillinen ja Hua Hiniinkin voi matkustaa ympäri vuoden lomailun merkeissä. Sadekaudella vettä tuppaa tulemaan muutaman minuutin kerrallaan kuin Esterin maitohenttarista, mutta muuten sadepäivätkin ovat aurinkoisia ja leppoisia täällä kotikonnuillamme. 

Päivän positiivinen yllättäjä oli itämaisesti sisustettu Marrakesh hotelli. Hotellin aula oli lumoava, aivan kuin olisi astunut sisään mystiseen mielikuvitusmaailmaan, huoneista puhumattakaan. Hotelli oli hyvin erikoinen verrattuna hotelleihin, joita Thaimaassa yleensä olemme tottuneet näkemään ja huoneissa oli sitä jotain, eksoottista särmää.

Pieniä ihania yksityiskohtia, kauniita koristuksia ja ripaus luxusta. Hotellin spaosasto on todella kaunis, siellä unohtuvat arjen huolet ja voi nauttia hemmottelusta upeissa puitteissa. Saamme myyntiin kyseiseen kylpylään spa-paketteja ja tietysti myös hotelli tulee meille tarjontaan. Kerrassaan upeeta ja mahtavaa. Tätä hotellia voi suitsuttaa tosissaan! Ensi alkuun pari kuvaa tästä kyseisestä hotellista, jaamme myöhemmin lisää otoksia muistakin hotelleistamme. 

Huomenna jatkamme hotelleiden parissa ja menemme katsomaan lomahuoneistoja, joita otamme myös matkalaisille valikoimaan.  Kuva Marrakesh hotellin aulasta, jossa odotelimme hotellikierroksen alkua.Hotellihuoneiden sanitettitilat olivat häikäisevän kauniit, puhumattakaan itse huoneista.Yksi kylpylän hoitohuoneista.Hotellihuoneen ovelta kuva huoneeseen. Kyllä tällaiseen huoneeseen kelpaa astua sisään!

Voikaa hyvin!

Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti