torstai 17. lokakuuta 2013

Kiireestä kantapäähän

Kylläpäs on hyvä mieli, kun saatiin taas tänään vaikka ja mitä aikaiseksi. Aamu alkoi thainyrkkeilyn parissa (tai siis melkein), itse en herännyt aamulla treeneihin ja rakas Tepponi jätti minut tyytyväisenä nukkumaan kaahaten skootterilla salille. Vihdoin herätessäni minä puolestani sain tapella muurahaisarmeijaa vastaan, joka oli päättänyt marssia parvekkeen kautta asuntoomme useamman kompanjan voimin. Nyt tiedän, ettei ole hyvä jättää chilisokeriseosta pöydälle aamua odottamaan... Onneksi on olemassa thaimaalainen lakaisuharja, jolla saa innokkaimmatkin eliöt hätisteltyä. 

Lounasta nautimme kokouksen merkeissä Isaanilaisessa ravintolassa, omassa pienessä bambumajassamme. Tänään ruokalistalla oli kookos-äyriäiskeittoa, tahma riisiä, siipipapusalaattia sekä papaijasalaattia. Hua Hin on tunnettu upeista ravintolistaan herkullisine ruokineen ja se on yksi syy siihen, miksi thaimaalaiset ovat suurin matkailijaryhmä kaupungissamme. Ravintolat ovat täällä todella edullisia ja tarjolla on kaikkea intialaisesta ruoasta mereneläviin sekä amerikkalaisista pihvipaikoista heinäsirkkoihin. Itse liputamme thaimaalaisen ruoan nimeen. Hua Hin on pullollaan paikallisia ravintoloita, joista saa upeita antimia parilla eurolla. Kannattaa ehdottomasti kävellä ydinkeskustan ulkopuolelle ja nauttia paikallisittain illallista toreilla ja ulkoilmaravintoloissa. 

Saimme päivän aikana loputkin hotelleiden hinnat tingattua niin Hua Hinin kuin Cha-Amin puolelta, joten tästä on hyvä jatkaa. Upeinta on se, että saimme tingattua niin hyvät hinnat matkalaisille, että päjäämme hintakilpailussa jopa suurille internet-yrityksille, jotka tarjoavat maailmanlaajuisesti hotelliasumuksia. Hyvä me! 

Työntäyteläisen päivän päätteeksi kävimme hemmottelemassa itseämme hieronnoissa. Työn varjopuoliimme kuuluu se, että joudumme käydä testaamassa useita hierontapaikkoja, jotta osaamme suositella niistä mieleisiä muillekin matkalaisille! :) Tänään kokeilimme uutta paikkaa, jota paikalliset ystävämme olivat suositelleet, Kanlayaa. Otimme öljyhieronnan, jalkahoidon sekä jalkahieronnan. Paikka oli todella positiivinen yllätys ja toivottavasti saamme sinne myös meidän kautta hierontapaketteja matkalaisille myyntiin.

Täten lämpimästi suosittelemme Kanlaya aromatic & spa:ta, joka sijaitsee Hua Hinin ydinkeskustassa. Rentouttava atmosfääri, upeat aromatuoksut sekä rauhallinen taustamusiikki tekivät vaikutuksen. Hinta- laatusuhde on myös kohdillaan, jalkahoidot ja hieronnat alkaen 5 eurosta ylöspäin.  
Huomenna on luvassa verta ja hikeä! 

Anni

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti