tiistai 22. lokakuuta 2013

Riemulomalle The Voiceen

Näin se aika rientää ja tänäänkin aurinko on jo laskenut vuorten taakse. Kävimme juuri leimaamassa Hannan passia, joten oleskelu Thaimaassa jatkuu ongelmitta. Firma on myös perustettu ja kaikki sujui mallikkaasti, kiitos meidän hyvän asianajajan. Olemme paiskineet töitä todella kovasti usean viikon ajan, joten nyt on aika huilata ja lähteä lomailemaan ennen kuin virallinen matkailusesonki alkaa. Aamuyöstä suuntamme Hondan nokan kohti pohjoista, määränpäänä The Voice kids of Thailand Koratissa!

Tänä iltana on vielä yksi möötti, tapaamme paikallisen yhteistyökumppanimme ja sovimme muutamista yksityiskohdista ennen reissuun lähtöä. Kynnet on maalattu ja ripset istutettu, nyt voi koreana esiintyä köyhän Isaanin värikkäillä kaduilla.

Meillä on Thepin kanssa riisiviljelmät Surinissa, joten käymme samalla reissulla katsomassa voiko riisimme jo paksusti. Kohta on sadonkorjuun aika. Mielenkiinnolla odotan Koratin osuutta roadtripistämme, koska en ole ennen yöpynyt siellä, ainoastaan pysähtynyt ohikulkumatkalla. Ja parasta reissussa on se, että saamme kunnian viedä Champoon, Thepin ihanan tyttären lastenlaulukilpailuihin. Hän on voittamaton pohjoisen alueella, joten mahtavaa että hän haluaa kokeilla kykyjään myös televisiossa. Toivottavasti reissumme on upea, ainakin seurueemme on värikäs, suorastaan hupaisa jos tavan thaimaalaisen silmin katsoo. Tulemme päivittämään teille kuulumisia tien päältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti