sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vesipuistoilua ja rentoutumista!

Eilen oli vapaapaiva ja harvoin vapaalla saa aivot narikkaan totaalisti, niin kuin eilen tuli tehtya. Oli ihanan rentouttava vapaapaiva. Aamulla sai nukkua pitkaan... tai oikeastaan vapaa alkoi jo lauantai iltana kun Annin kanssa parannettiin maailmaa skumpan voimalla :). Jotenkin elama on ollut super hektista, ettei Annin kanssa olla kuin ennatetty toissa nahda, muuten ollaan menty omia menojamme. Lauantaina oli aikaa istua ja rupatella pikkuisen aikaa.
Sunnuntaina nukuin pitkaan ja kavin aamulla tekemassa yllatys visiitin synttarisankarille. Kaveri taytti vuosia ja kavin viemassa pienen kakun 7elevenilta yllatyksena. Iltapaivalla lahdettiin sitten Cha-Amiin ja mentiin satamaan syomaan merenherkkuja... mustekalaa valkosipulilla, grillattuja katkarapuja ja simpukoita... Ai nam oli super hyvaa! Kaytiin myos ostamassa lapsille uikkarit illan vesipuisto keikkaa varten. Illan odotetuin juttu oli vesipuisto keikaus! Annin poppoo meni jo heti kuuden pintaan, meidan poppoo oli vahan myohassa, mutta oli aikaa onneksi uida polskutella ihan riittavasti. Eilen vesipuistossa oli erikoistarjous 18-21 puoleen hintaan vesipuistoliput. Lapset 150thb ja aikuiset 300thb. Black Mountain waterpark osoittautui kylla minun mielesta ihan jokaisen pennin arvoiseksi. Lapsilla oli hauskaa, niin isoimmat 14.v ja 12.v, kuin pienemmat 3.v ja 5.v viihtyivat vesipuistossa ihan sulkemiseen saakka. Ja ainakin pienempien kanssa piti kayda pieni neuvottelu, ennen kuin suostuivat kotiin lahtemaan. Vesipuistossa oli pelastusliiveja mitka oli hyvat pienemmille uimareille. Myos osaan liukumaista tarvitsi olla kyparat paassa. Isoja liukuja oli ainakin 9kpl, sen lisaksi pienemmilla oli oma allas jossa oli 4 pienta liukua. Alueella oli virtaava joki, jossa paasi lekottelemaan. Samaan allas kokonaisuuteen oli myos laitettu vesihieronta pisteita, itselle tuli ihan kylpyla mieleen :). Alueella oli myos iso aaltoallas, jossa oli tosi mahtavat aallot. Itse en paassyt nauttimaan parhaista aalloista, mutta kivaa oli lapsosilla matalassakin kun aallot kivasti keinutti. Vesipuistossa oli ravintola, kioski ja kahvilabaari. Alueella oli myos hyvat auringonottotilat. Itse tykkasin ilta ajasta, koska ei ollut liian kuuma, eika ollut pelkoa etta iho palaisi... tosin eilen mopoilin paivalla vartin verran ja kun yleensa olen aina pitkahihaisessa, tai ainakin olkapaat peitettyna ja eilen sitten ajattelin, etta en laita neuletta paalle, niin vartissa sain niskan ja selan ihan punaiseksi.

Illalla kotimatkalla kaytiin viela nuudelikeitoilla ja lapsukaiset lahti tatin luokse yo kylailemaan. Mie paransin maailmaa viela suomen suuntaan jonkin aikaa ja sitten olin ihan naatti. Ei tavinnut unta houkutella, vaan sai ihan rauhassa vaan kaatua sankyyn. Ei ole ollut kylla uni ongelmia kun on paivat yleensa toissa ja illat touhuaa lasten kanssa, niin uni maistuu hyvin.

Nyt pitaa alkaa naputtamaan kirjanpitoa ja toimistohommia... ilalla sitten varmaan taas rantsun vuoro.

Aurinkoista paivaa kaikille!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti