keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Songkran, uuden vuoden juhlintaa!

Taalla on pikku hiljaa palauduttu normaaliin arkeen paikallisen uuden vuoden juhlien jalkeen. Songkrania juhlittiin Hua Hinissa tana vuonna kahtena paivana. Osa innokkaimmista juhlijista aloitti vesisodan / juhlahumun jo lauantaina 12.4. koko Hua Hin juhli 13.4. Taalla juhlat kesti onneksi vain tuon 2 paivaa. Pattayalla juhlinta jatkuu aina seuraavaan lauantaihin saakka. Itse olen kahtena songkranina ollut pattayalla ja eihan siella tule muuta kuin vihaiseksi! Kun koko ajan tulee vetta niskaan 10 paivan ajan. Sen takia Hua Hinissa oli niin kivaa. Itsella juhlinta meni vahan myohaan... loikoilin kotona aamulla ihan super pitkaan ja lahdin sitten vasta iltapaivalla vesisotaan mukaan. Tosin en ollut oikein varustautunut... vesipyssyt jai ostamatta tana vuonna, mutta silti oli super hauskaa. Lahdin keskustaan mopolla ja kastuin tietysti heti matkalla... mutta sen tiesinkin ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Keskustassa tormasin sitten kaverin lapsiin ja lapset kutsui miutkin pelaamaan heidan kanssaan. Oli tosi kivaa, isosta vesi astiasta kauhottiin vetta ohi kulkevien paalle. Lapset innostui myos "kylpemaan"vesiastiassa. Voi sita riemun maaraa. 
Muutama tunti pelattiin ja sitten alkoi tulla ilta ja olin lahdossa kotiin. Kaverin tytto halusi lahtee miun mukaan ja niinpa mopoiltiin kotiin ja saatiin lisaa vetta niskaan ja tietysti myos puuteria naamaan :). Aurinko kun alkoi laskea, tuli super kylma... ja 7eleven vierailu oli myos aika hyytavaa touhua... Ihana oli paasta kotiin ja lampimaan suihkuun :). Mut oli kylla super mukava paiva!!! 

Osa toimistoista taalla on ollut kiinni ja osa on edelleen kiinni. Meidankin toimiston piti olla kiinni torstaihin saakka, mutta yllatys yllatys... olikin ollut auki heti songkranin jalkeen. No mie pidin sitten siina muutaman vapaan ja eilen tulin takaisin toihin :). Tanaan olenkin yksin toimisolla... kun osa porukasta on songkran lomalla, yksi toimistolainen on lainassa ja yksi on "kateissa" oli vain lappu poydalla, etta tulen pian takaisin... onhan tassa mennyt jo 4 tuntia... et ehka tulee sitten illaksi... tieda hanta. 

Eilen oli vahan hassun haikea fiilis.. meidan Anni lahti Suomeen "tyolomalle" ja jain tanne hoitamaan asioita ennen minun "tyoloman" alkua... itsella pari kuukautta thaikkulaa ja siten kutsuu Suomi ja tyot siella. Kolmisen kuukautta olisi tarkoitus olla Suomessa ja sitten palailla takaisin tanne Thaimaan auringon alle. Pitanee jatkaa toimistohommia... ja sitten lahtea lapsia moikkaamaan. Iloista ja aurinkoista paivaa kaikille! 

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti