sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Paluu normaaliin arkeen...

Taalla on vietetty juhlia, tehty toita ja oltu super kiireisia. Nyt nayttaa, etta pikku hiljaa kiireet helpottaa ja paasee kunnolla keskittymaan taas toihin ja niihin tekemattomiin toihin. Haavena on myos ottaa taas itseaan niskasta kiinni ja aloittaa liikunta muutaman kuukauden taon jalkeen. Varmaan paassyt taas kunto rapisemaan, mutta siita se sitten kohentuu ajan kanssa.

Isona projektina olisi myos meidan netti sivut... ei ole ollut sille projektille aikaa pitkaan aikaan ja nyt nayttaisi, etta aikaa voisi olla siihenkin kaytettavissa. Eli toivotaan, etta meidan nettisivut on kohta auki ja sitakin kautta voi sitten ottaa meihin yhteytta.

 Kovasti taalla on jo puhuttu kesan tyolomista. Pitaisi alkaa tehda aikataulutusta milla aikataululla kukin on eurooppaa kohti suuntaamassa. Itsella ainakin on tarkoitus "lomalla" tehda myos toita, voi samalla kerryttaa vahan rahavarantoja seuraavaa talvea varten. Ja hullulta tuntuu, etta ei tassa ole enaa kuin 3,5kk kun tulen Suomeen juhannuksen viettoon. En ole ollut Suomessa ainakaan kuuteen viime vuoteen juhannuksen aikana. Nyt odotankin juhannukselta mokkailya, paljua, loimulohta (isi vink, vink),kavereita ja mukavaa ja rentoa yhdessa oloa. Ihanaa myos paasta nakemaan perhetta ja ystavia pitkasta aikaa. Vaikka koti ikavaa ei ole tullut podettua, on silti aina ikava omia rakkaita siella kotimaassa. Ja se onkin ehka se paras juttu kotiin palaamisessa :). Kovasti odotan, etta naen tatin pikku murut ja tietysti ihanat kummilapset. Lapset kun kasvaa niin valtavaa vauhtia. Kohta pitaa siis alkaa miettia jo tuliaisiakin. Ennen tykkasin ostaa alyttomat maarat tuliaisia. Nykyisin on vahan laiskistunut.. ja kun asuu koko ajan muualla, pitaisi tuliaisia olla ostamassa koko ajan. Joten nykyisin ostan lapsille jotain pienta ja muut saa sitten jotain thai herkkuja. Aika usein suomessa tulee vietettya kavereitten kesken illan viettoja, mihin kokkaan sitten jotain thai ruokaa. Tana kesana pitaa kaivaa thaimaalainen BBQ pannu jostan vintilta ja pitaa suomessa bbq iltamat :). Muutamia kertoja ollaan suomessa tehty bbq:ta ja se on hauskaa ajan vietetta ja samalla saa myos erittain maukasta ruokaa sivutuotteena. Taalla bbq paikat ovat yleensa buffeita. 99-189thb/hlo riippuen vahan buffetista. Itse olen monesti kaynyt paikassa jossa ruoka maksaa 139thb. Siihen kuuluu katkaravut, kalat, lihat, kasvikset, on erilaisia valmiita ruokia, jalkiruuat jne. Kaymisen arvoisia paikkoja siis.

Nyt itse on tullut vietettya taas som tam kautta. Melkein joka paiva olen herkutellut papaya salaatilla. Voi olla, etta tanakin iltana tulee taas kaytya hakemassa torilta som tamia ja possun paloja :).

Tassa kuussa on tarkoitus kayda myos katsastamassa Hua Hinin ja Cha-Amin vesipuisto valikoima. Kaverin lapset tulevat tanne lomailemaan, kun koulut jaavat tauolle ja olen luvannut vieda lapset vesipuistoon viettamaan paivaa. Tarkoitus on vahan vertailla vesipuistoja, jotta osaa sitten kertoa vinkkeja kumpi puistoista on parempi. Hua Hiniin on tulossa myos uusi vesipuisto, vesipuiston pitaisi aueta viela tana vuonna. Kovasti ovat paikkaa rakentaneet, joten oletettavasti avautuu aikataulun puitteissa :). Puistohan on tulossa hyvaan paikkaan, ihan keskustan laheisyyteen.

Nyt vuorossa on muutamia asunnon etsinta juttuja... ja kirjanpidollekkin pitaisi loytaa vahan aikaa.

Mukavaa ja aurinkoista paivaa kaikille!

Toimistoterkuin, Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti