lauantai 29. maaliskuuta 2014

Hyvää viikonloppua kaikille!


Viikko on hurahtanut lauantaihin! Työpäivä on pulkassa ja nyt on aika vaihtaa vapaalle. Lauantai on surkea työpäivä, koska virastot ovat suurin osa viikonloppuisin kiinni ja työssämme tarvittavat avainhenkilöt viikonloppulomilla. Tänäänkin jäi monta asiaa setvimättä, pitää palata maanantaina työasioihin.

 Ilma on kuin morsian ja huomenna meinataan viettää päivä uimisen merkeissä. Viikko on ollut todella mukava, ollaan oltu paljon kentällä asiakkaiden kera ja alettu suunnitella tulevaa talvea. Ollaan myös yritetty saada nettisivuja kondikseen, toivotaan nyt että saadaan ne pian kuntoon... Onneksi ihmiset ottavat aktiivisesti yhteyttä myös facebookin kautta ja ollaan päiviteltykin koko talvi uutisia ja tarjouksia facebook sivuillemme. Nyt kun alkaa talvikausi hiipumaan on hyvä valmistautua jo seuraavaan. Saadaan ensi viikolla esitteet, pitänee ottaa niitä Suomen vierailulle mukaan.

Vierailtiin tällä viikolla pitkästä aikaa Sam Phan Namin uivilla markkinoilla kun Antti kävi viihdyttämässä meitä Hua Hinissa. Uivilla markkinoilla tuli vastaan kuvassa olevat koirakaverit. Piti pari kertaa hieraista silmiä kun edessämme käveli thaimaalainen nainen lastenrattaita työntäen. Kun nainen pysähtyi ja parkkeerasi kärryt keskelle käytävää, sieltä kurkistikin kaksi hauskuuttavan näköistä koirulia. Hyvä esimerkki jälleen thaimaalaisten muotitietoisuudesta. Koirilla oli koirienvaunut, jossa istuivat, ei suinkaan lastenrattaat. Molemmat oli puettu sävysävyyn kärryihin ja emäntään mätsäten. Upea näky aurinkolippoineen ja pikkukenkineen! Saatiin hyvät naurut!


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti