lauantai 15. maaliskuuta 2014

Skumppaa ja vesimelonia, lauantai!

Hellurei ja terkut Hua Hinista. Tänään on lauantai ja onkin ollut erityisen mukavan leppoisa lauantai. Puhelin on pirissyt vain pari kertaa, aamu meni leppoisasti toimistolla ja nyt loikoillaan kotona skumpan ja vesimeloni illallisen kera. Ajoimme iltapäivällä ympäri Hua Hinia katsellen potentiaalisia taloja ja vuokrahuoneistoja, illalla menimme kävelylle Takiabin ja Suan Sonin rannalle. Eilen käveltiin auringon laskiessa keskustasta Takiabille. Rannalla tuulee kivasti ja siellä on ihana tuulettaa ajatuksia, pitää nauttia rannasta kun sellaisia on ihania lähellä. On niin mukavaa kävellä iltasella pitkällä ranta-alueella, katsella leikkiviä lapsia ja piknikillä olevia Bangkokilaisia. Hua Hin täyttyy viikonloppuisin lomailevista thaikuista joten ranta-alue oli täynnä rentoutuvia ihmisiä. Banaaniveneet viuhahteli ohitse ja lapset kiljuivat kyydissä. Teki niin mieli kirmata veteen peuhaamaan mutta pitäydyimme reippaassa kävelyssä.

Länsimaalaisiakin näkyy vielä yllättävän paljon katukuvassa, vaikka talvisesonki alkaa hiipumaan pikkuhiljaa. Useat länsimaiset eivät hoksaa, että Bkk-Cha-Hua-Pattaya akselilla on kelpo kelit ympäri vuoden ja kesäisin on ertyisen leppoisa meininki täällä lomakohteissa. Hua Hinistakin tulee kesaisin idyllinen pieni rantalomakohde, jossa elämän meno on rauhallista. Valtaosa länkkäreistä vierailee lomillaan marraskuusta maaliskuuhun välisellä ajalla. Silloin on myös hieman kalliimpaa mitä kesäkuukausina. Kesällä muun muassa hotellit pudottavat hintoja huomattavasti alas päin. Toki euroopassa on mukavia lomakohteita ja kesällä ei yleensä halua lähteä kauas kun lähelläkin on lämmintä. Hyvällä omalla tunnolla nauttikaa niistä kesämökeistä te kellä siihen kesäisin mahdollisuus on. Ja meri Kreikan, Kreikan meri. Siinä on toinen hyvä kesätärppi jos ei halua etelä-Eurooppaa kauemmaksi kesällä matkata. Itsekin haaveilen jo kesälomasta ja meän ihanasta kesämökistä saaressa. Pitää alkaa tässä tekemään matkasuunnitelmaa Eurooppaan ja toivoa että Suomen säät suosivat touko- kesäkuussa.

Hanna on Pattayalla lomalla ja Chat sekä toimistohenkilökunta suuntasivat tänään kohti Phuketia. Me ollaan Tepon kanssa naatiskeltu rauhasta täällä Hua Hinissa ja ylihuomenna tehdään päivän keikka Bangkokiin. Mennään telkkarilähetykseen kun meidän Champoo laulaa lastenlaulukilpailuissa. Ohjelma tulee telkkarista ulos seuraavana viikonloppuna. Mukava mennä studioon katsomaan miten sitä telkkaria oikein tehdään, en ole Suomessakaan ollut koskaan mukana tekemässä lähetystä. Mielenkiinnolla odotamme siis alkuviikkoa. Hyvää viikonloppua kaikille! Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!
 Hua Hinin rannalla kun aurinko laskee.
Teppokin lähtee kävelylle kun aurinko ei enää porota.

Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti