maanantai 13. tammikuuta 2014

Kiirusta kiirusta!

Taalla sita toimistolla ollaan ja kiirusta on ollut :). Paivat juoksee ihan uskomatonta vauhtia. Kohta on tammikuu jo puolessa valin ja just asken oli joulu. Mihin aika oikein menee?

Kivaa on ollut niin toissa kuin myos vapaalla. Kavereita on myos nyt taalla lomailemassa ja olen siis paassyt melkein joka ilta ulos herkuttelemaan :). Kiva on ollut kiertaa omia suosikki ravintoloita ja kun porukalla lahtee syomaan paasee myos maistamaan erilaisia makuja. Ihana tilata poydan keskelle paljon erilaisia ruokia ja jakaa ruuat sitten porukan kesken.


9.1. meilla oli juhlapaiva. Kaytiin tutustumassa Hua Hinin viinitilaan ja nautiskeltiin siella viininmaistelu setti tapaksien kera, nam nam oli erittain hyvaa. Viinitilan lisaksi kaytiin myos tutustumassa muutamaan buddhalaiseen temppeliin. Temppelissa tein paikallisen tikkutempun ja sain ennustuksen tulevasta. Hyvia asioita ennustus lupasi elamaani, mutta kehotti myos tekemaan kompromisseja joidenkin asioiden suhteen. Onnen numeroksi sain kakkosen ja kavin toissapaivana ostamassa lottokupongin jonka loppu numerot on 002. Nyt jannitetaan kuinka lotossa kay, pitakaa peukut pystyssa!!! Retken jalkeen oli vuorossa pikainen suihku tauko. Illalliselle suuntasimme silkkikylaan. Varasin meille ruuat jo valmiiksi ja ruoka oli taas kerran super hyvaa! Jalkkariksi hankin yllatys kakun, juhlittiin Hannan Idols voiton 10-vuotispaivaa hyvassa seurassa! Illallisen jalkeen kaytiin viela viinilasillisilla, oli kylla ihan huippu kiva paiva.




Huomenna tarkoitus on lahtea Kanchanaburiin tutustumaan, ihana paasta pitkasta aikaa viidakon rauhaan :). Ihan on ollut jo kanchanaburia ikava, kun yleensa siella on tullut kaytya vahan valia ja nyt on ollut jo monta kuukautta ettei ole paassyt vierailemaan! Tarkoitus on myos kayda Erawanin vesiputouksilla, missa en ole paassyt viela kertaakaan kaymaan. On kuulemma hieno paikka, joten pitaa menna vierailemaan.

Nyt pitaa jatkaa toimistohommia.. aika monta hommaa on viela tekematta. Mukavaa viikonalkua kaikille!

Hanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti