perjantai 23. tammikuuta 2015

K-napsu ja muut sukulaiset

Hyvää huomenta!

Terkut täältä meidän erittäin sotkuisesta toimistosta, jossa on sen näköistä että pyörremyrsky on iskenyt yön aikana. Onneksi ollaan tänään Hannan kanssa molemmat toimistohommissa niin saadaan päivitettyä paperiasioita. Viikko on ollut jälleen vauhdikas, asiakkaiden kanssa on seikkailtu viidakossa ja maaseudulla Pranburissa, uuden perheenjäsenemme K-napsun kotiseudulla. Uuden vuoden jälkeen kun olin maaseuturetkellä, maaseudulla tolppatalossa asuvasta perheestä halusivat päästä koiristaan eroon ja olin aikaisemmin maininnut että haemme vahtikoiraa. Kulman takaa sieltä taapersi verissä päin oleva pieni pentu, joka tuli suoraan luokseni eikä hätkähtänyt meitä valkonaamoja. Koira oli saanut nimensä legendaarisen thainyrkkeilijän Buakawin mukaan kun oli jo kahden kuukauden ikäisenä taistellut ison koiran kanssa. En ajatellut että retkeltä koiraa mukaan ottaisin mutta talon isäntä nakkasi pennun minibussimme sisään lähtiessämme joten ajoimme seuraavaksi karkkitehtaalle hakemaan pahvilaatikkoa pennulle. Nyt kyseinen taistelija on uusi perheenjäsenemme. Teppo-rakas on ihan hullaantunut uuteen tulokkaaseen. Haavat on hoidettu ja ensimmäiset rokotteet laitettu. Buakawista on tullut sylivauva ja naskalihampaat vaativat jatkuvaa jyrsimistä joten luita ja leluja on joka nurkassa.

Suomesta saapui myös sukulaiset lomailemaan sankoin joukoin joten on riittänyt tekemistä kun muutenkaan vapaa-aikaa ei ole ollut viimeiseen kolmeen kuukauteen. Olen mennyt pää kolmantena jalkana joka paikkaan ja on tullut järjestettyä niin monet kinkeritkin tässä kuukauden aikana ettei edes tahdo muistaa mitä kaikkea on taas tullut tehtyä. Löysin itseni muun muassa Frederikin keikalta soittamasta taustamusaa ja olen järjestänyt tapahtumia juhlista karaokeiltoihin työn ohessa. Onneksi olin taas kwaijoen retkellä oppaana keskiviikkona ja torstaina joten sain nukkua kunnolla kelluvassa hotellissa. Ihana sähköttymyys. Onneksi vielä löytyy paikka jossa ei tarvitse somettaa kokoaikaa. Onneksi tämä työ on niin mukavaa, ei tätä muuten jaksaisi.

Sukulaiseni oli myös antanut perheen uudelle tulokkaalle eli koiranpennulle suomalaisen nimen ja koska toiveenani oli ristiä hänet kaksiosaisella nimellä hänestä tuli K-napsu.

                                               Siinä K-napsu tätin kanssa uudessa asussaan.
                                     Kwaijoen kelluva hotelli on must. Aivan mieletön paikka.


T. Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti