tiistai 10. helmikuuta 2015

Kerrankos sitä reissullansa

Hellurei!

Kiinalainen uusi vuosi ja häidemme vuosipäivä lähestyy kovaa vauhtia. Alkuvuosi on mennyt kuin siivin ja tänään saattelin taksin kyytiin Essin, joka vikana vieraana perheestä lähti takaisin koto-Suomeen ja kohti uusia seikkailuja. Kävimme Essin kanssa viikonloppulomalla Vietnamissa Ho Chi Minhissa, onneksi on siskorakas joka vie tarvittaessa pakkolomalle!

 Mentiin Hua Hinista minibussilla Bangkokiin victory monumentille ja siitä edelleen kentälle, olivat myyneet jo hyvissä ajoin lentokenttäbussit täyteen.  Ei ole näemmä itsestäänselvyys että pääsee Hua Hinista bussilla Suvarnabhumille saakka. Onneksi reissaaminen on tuttua niin julkisillakin kulkee mukavasti. Kyllä sitä silti arvostaa yksityiskuljetuksia ja saa mennä rauhassa omalla porukalla kentälle.

Saigoniin saavuttaessa otimme myös paikallisbussin keskustaan (alue 1) ja bussiliput maksoivat kahdelle 10 000 paikallista rahaa eli alta 50 centtiä yhteensä. Essi oli varannut meille prinsessahuoneen hyvästä hotellista ja oli ihanaa olla kaupunkilomalla niinkuin matkalaiset konsanaan. Nyt on eri hyvä mieli ja jaksaa taas painaa. Eikä ole sesonkikauttakaan enää paljoa jäljellä, maaliskuun loppuun mennessä matkailu taas hiipuu ja menee kesäunille. Kohta on siis itselläkin aika alkaa miettimään kevättä ja tulevaa kesää. Tultiin sunnuntai-iltana takaisin Vietnamista ja saavuin tänne toimiston paperisekasortoon juuri Petchaburin retkeltä.

Suosittelen teitä Thaimaan matkailijoita tekemään viikonloppumatkoja Thaimaasta naapurimaihin, helppoa kun heinän teko ja mukava nähdä kuinka naapurimaissa on eroja historian ja perinteiden takia. Aika paljon meidän asiakkaat ovatkin tänä talvena ottaneet meiltä lentolippuja ja hotelliöitä muun muassa Kambodzasta ja Vietnamista. Burman reissuja varten pitää tehdä etukäteen viisumit mutta ei sekään mikään ongelma ole. Kyllä tämä matkailu avartaa ja vitsi mitä makuelämyksiä saikaan taas nauttia Vietnamissa! Patongit on pop.

Pitää alkaa miettimään mitä sitä keksisi ystävänpäivän tienoolle, kiinalainen uusi vuosi sattuu tänä vuonna samaan aikaan kun ystävänpäivä. Viime ystävänpäivänä juhlittiinkin isommalla remmillä Surinissa häitämme, nopeasti se tämä aika viuhahtaa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti