maanantai 5. tammikuuta 2015

Elämysmatkailua retkiseurueessa

Hyvää iltaa, Sawasdee kha! Voi miten mukavaa on olla toimistolla! Hyvää uutta vuotta teille kaikille tasapuolisesti, ennen kuin unohdan mainita. Alkuvuosi on lähtenyt todella lennokkaasti käyntiin. Vuoden vaihtuessa juhlin ystävieni kera baareissa ja Teppo-rakas lähti Bangkokiin temppeliin tekemään hyvää onnea tulevaan vuoteen.

Vuoden alusta saakka olen ollut retkillä asiakkaiden kera. Vuoden vaihtumisesta on jo viisi päivää ja olen vasta eka kertaa täällä toimiston uumenissa nenä kohti näyttöä ja selkä kumarassa kun pimeä on jo hiipinyt taikamaahan. Olen ollut retkihommissa jo useampia päiviä peräkkäin ja aloitin tämän reissaamisen vetämällä kahden päivän retken Ranongiin ja siitä Burmaan Victoria pointiin. Retki oli todella antoisa ja minulla oli todella mukavia asiakkaita siellä mukana. Olin ihan täpinöissäni opastamassa kuumilla lähteillä ja burmalaisilla kaduilla.

Kun tulin Burmasta pakkasin kamat ja lähdin vetämään kahden päivän kwaijoen viidakkoseikkailun Kanchanaburiin. Oli todella mukavia matkalasia, joten ilo oli minun puolella. Oli todella mukavaa vetää retki suomalaiselle retkikunnalle viidakon kylmyydestä huolimatta. Hetkinen, eilisellä Bangkokin retkelläkin oli todella mukavia matkalaisia ja oli niin mukavaa vetää retki suomalaiselle seurueelle... Onko se sairasta jos myöntää että tykkää työstään aivan mahdottomasti? Siitä huolimatta että näin eilen itsensäpaljastelijan hommissa klongin varrella Bangkokissa? Thaimaalaisten onneksi ko. henkilö oli selvästi kasvoiltaan länsinaapurin asukki ja oli pukeutunutkin sharonkiin. Näemmä sitä sattuu täällä Aasiassakin...

Huomenna on luvassa maaseuturetki Pranburiin  ja keskiviikko ja torstai menee Kanchanaburissa kwaijoella seikkaillen. Toivottavasti viidakossa tarkenee tulevalla reissulla, viimeksi yöllä oli vain 13 astetta lämmintä ja sain vilustumisen oireita! Aivan törkeän kylmältä tuntuu kun päivälämpötilat hipoo kolmeakymmentä!

Hyvää uutta vuotta 2558 kaikille! Mukavaa työviikkoa!

Terveisin,
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti