tiistai 14. lokakuuta 2014

Takaisin sateeseen

Me eletään sadekautta täällä Thaimaassa ja ollaankin saatu muutama oikea kunnon myrsky koettua tässä parin viime viikon aikana. Jottei kaikki menisi niinkuin Strömsössä meidän urheiluauto eli 20 -vuotias sitikkamme sanoi myös yhteistyösopimuksen irti kesken maantieajon ja ollaan viime päivät ajeltu Tepon kanssa skoottereilla säätä uhmaten. Teppo ei arvosta ollenkaan mun ideologiaa, koska minun mielestä on tosi romanttista odottaa puiden oksien alla moottoritien reunassa monsuunisateen loppumista... kun vettä tulee kun esterin äyskäristä!

 Eilen räsähti sähkötolppa alas täällä Hua Hinissa ja suoraan jonkun henkilöauton päälle. Onneksi vältyttiin henkilövahingoilta. 88 tie oli osittain poikki iltapäivästä iltaan saakka. Toki en voi varmuudella sanoa aiheuttiko tuuli tai sade tolpan kaatumisen. Kaikki jotka ovat Thaimaassa vierailleet eivät ole voineet välttyä siltä kauhistelun määrältä kun katsoo paikallisia sähkötolppia. Vähemmästäkin alkaa sähkövoima pelottamaan... Tänäänkin tuulee aika kovasti mutta eiköhän tämä myrskynsilmä väisty ajan kanssa ja vettäkään ei ole satanut toistaiseksi kuin aamusta. Viime kuu oli todella kuiva joten nyt saa sadellakin jotta luonto voi hyvin kuivan talven ajan. Ei kannata kuitenkaan huolestua jos on loma mielessä, aurinko paistaa päivittäin ja vettä tulee vain kuuroittain. Lämpöä riittää päivisin reilun kolmenkympin verran.

Viime viikko ja tämäkin on menty aika vaihtelevien fiilisten kera, on tullut onnistumisia ja menestystä työssä, mutta myöskin menty perä eellä puuhun. Onneksi tekemisen meininki on edelleen hyvä ja kohta päästään tositoimiin kun huippusesonki alkaa. Ollaan saatu uusia asiakkaita, luotu hyviä kontakteja sekä viime vuotisia asiakkaitakin on jo saapunut paikalle tänne Hua Hiniin. Täällä taikamaassa tämä elämä on yllätyksiä täynnä ja ei kaikki yllätykset voi olla vain hyviä. Pitäähän sitä jostakin oppia.

Viime perjantainen temppelivierailu rauhoitti oikein mukavasti ja kun tuntuu että voisi repiä oman tukan päästä, silloin voi aina avata internetistä nelosen vain elämää -jaksot ja eläytyä Elan kasvojen liikkeiden mukana. Illalla on luvassa ruumiin valvojaiset ja huomenna mennään Tepon kanssa hautajaisiin eli paikallisiin polttoseremonioihin.

Täällä toimistolla voidaan paksusti ja siksi laitankin koneen jäähylle ja lähden pian lenkille. Laitan bikinit t-paidan alle niin ei haittaa vaikka syyssade piiskaa!

Mukavaa syystä kaikille!

T. Anni 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti