sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Hääpäivän juhlaa

Maanantai aamu ja väsymys ja apu-va... tuijotan toimiston seinään. Takana on mainio viikonloppu täynnä toimintaa! Ajatella näin se aika juoksee, siitä on jo vuosi aikaa kun kunnantalolla täyttelin sanaristikoita ja Teppo tuli ilmoittamaan että "no nyt ollaan naimisissa!". Vuosipäivän kunniaksi vietimme viikonloppua Hua Hinissa kuin matkalaiset konsanaan syöden hyvin ja tutustuen nähtävyyksiin sekä rentoutuen hieronnan merkeissä.

Lauantaina söimme illallisen ydinkeskustassa tolpparavintoloilla. Osa matkalaisista moittii, että ko. paikalla on turisteille suunnattua ravintolatoimintaa, mutta ravintolasta riippuen sieltä saa aivan huikeita mereneläväruokia ja thaikeittiön erikoisuuksia. Me valitsimme ravintolaksi Chow Layn joka on thaimaalaisten suosiossa ja yleensä aina tupaten täynnä. Ravintola on thaimaalaisten keskuudessa yksi Hua Hinin arvostetuimmista kalaravintoloista. Söimme kampasimpukoita, mereneläväkeittoa, friterattuja mustekaloja sekä morning glorya oisterikastikkeella. Mainio illallinen. Illallisen päätteeksi hemmottelimme jalkahieronnan ja pedikyyrin merkeissä. Hua Hinissa on lukuisia hierontapaikkoja ja kannattaa ehdottomasti testata thaihierontaa ja aromahierontaa loman aikana.

Eilen kiersimme Hua Hinin seutua skootterilla huristaen ja vietimme aikaa Market Village ostoskeskuksessa hengaten. Viikonloppuisin thaimaalaiset tulevat ostoskeskuksiin kävelemään, koska siellä on hyvä ilmastointi. Lapset voi viedä leikkimään ja itse jututtaa naapureita ja tuttuja. Tärkeä sosiaalinen tapahtuma siis. Pakkasimme lenkkarit mukaan ja Teppo vei minut iltapäivällä Hua Hinin kuninkaan palatsille, jonka urheilupuiston ripeästi valloitimme. Oli mukava kävellä kuninkaan puistossa illan hämärään, nauttia kauniista maisemista ja rupatella niitä näitä.

Nyt on hyvä aloittaa uusi viikko. Täällä toimistolla tietokoneen ääressä jo ollaan. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti