tiistai 28. tammikuuta 2014

Suomalaista seuraa

Ei muuta kuin hyvät illat täältä lämpimästä.  Tämä ei ollut edes lapin lisä, Thaimaassa on oikeasti jo lämmintä, tänäänkin mittarissa oli 30 astetta. Jos on matkalaisia jotka olette tulossa tänne Hua Hinin akselille lomalle, täällä ainakin jo tarkenee. Ottakaa muutakin kuin toppahaalarit mukaan. Taitaa tuo kevät jo kolkutella ovelle, mulla ainakin alkaa olemaan kevättä rinnassa. Talvi on ollut kyllä niin eriskummallinen ja täynnä äksöniä Taikamaassa, äiti luonto on puhaltanut liikaa kylmää ja tilanne on ollut poliittisesti aivan hullunkurinen koko talven ajan. Toivotaan nyt että nuo ensi viikon vaalit ei ainakaan pahenna tilannetta vaan saataisiin pikku hiljaa joku roti tähän meininkiin.

Ja mulla täysin oma lehmä ojassa... ensimmäiset häävieraat eli äitini Leena isäni Erkin kanssa sekä kummit Helna Maukan kera saapuvat parin päivän päästä. Viikon parin päästä tulee loputkin vieraat. On sen verrran prämeät majoitukset varattu Bangkokista ja kaksikerroksinen vip bussikin häävieraita varten, joten todellakin toivon että tilanne Bangkokissa rauhoittuu ja saadaan häät menemään suunnitelmien mukaisesti.

Meillä täällä Hua Hinissa ei ole poliittinen tilanne edelleenkään näkynyt, mutta matkalaisemme mielellään viettäisi aikaa Bangkokissakin lomallaan ja onhan se ikävää kun siellä ei voi turvallisin mielin nyt lomailla. Olen niin vihainen tästä poliittisesta tilanteesta että voisin (pistää jotakin) perustaa sen puuttuvan kolmannen eli oranssin puolueen vaikka välittömästi. Ymmärrän että asioita pitää tehdä, jotta kehitystä tapahtuu, mutta mitkä ne ovat sitten ne parhaimmat toimintatavat. Se on eri asia se.

Tammikuu on kuulkaas ollut jotenkin mieleinen. Haluaisin nyt halata teitä kaikkia, koska mulla on niin jotenkin hyvä olla. Luulen että tämä maanis-depressiivinen vaihe on jotenkin normaalia näin häiden alla...

On ollut mukavia asiakkaita ja toimistokiireitä, mielenterveysongelmia ja kiristynyttä pinnaa, rakkaudenosoituksia ja särkyneitä sydämiä. Laaja skaala tunteita lähipiirissämme. Olemme saaneet uusia ystäviä, uutta henkilökuntaa, uusia työtehtäviä. Osallistuin eilen silkkikylään järjestämäämme suomiseuran kokoukseen. Tulin itse valituksi yllättäen seuran uuteen hallitukseen kun nykyinen puheenjohtaja nousi ylös ja ehdotti minua hallituksen jäseneksi. Istun nyt siis suomiseuran uudessa hallituksessa. Tämä kävi aikalailla yllättäen joten asiassa on vielä sulattelemista. Hyvä minä ja mahtava uusi pesti. Lisää mielekästä ja innovatiivista työtä siis tarjolla. Ei tule myöskään olemaan vapaa-ajan ongelmia. :)

Tähän kuuhun on mahtunut pari muutakin yllättävää tapahtumaa ja niistä haluaisin teille jo kieli pitkällä kertoa... vaan maltan mieleni ja kieleni.

Ps. nyt on 28.1 ja mie romahan... mie en tiä kehtaanko ees kertoa, mutta mulla ei ole vieläkään sitä hääpukua. Huomenna menen kyllä teettämään sen räätälille.


Parhain terveisin,
Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti