sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Leppoisa sunnuntai jännän äärellä

Hyvät illat Taikamaasta! Tultiin Tepon kanssa juuri kotiin ja nyt bloggaan omenaviipaleita syöden. Sain juuri skype yhteyden Afrikkaan, oli mukava vaihtaa pari sanaa siskoni kanssa ja onneksi ensi kuussa nähdään livenä täällä Thaimaassa.

Tämän päivän kohokohta oli romanttinen iltakävely rannalla, ollaan haaveiltu siitä (tai siis minä) monta vuotta ja nyt vihdonkin sen toteutimme. Aina on jäänyt romanttiset rantakävelyt puheen sorinaksi joten nyt oli pakko tarttua tuumasta toimeen. Itseasiassa oli niin ihanaa kävellä rannalla iltahämärässä että päätimme ottaa siitä joka sunnuntaisen tavan. Katsotaan nyt kuinka monta sunnuntaita tämä perinne pysyy.. hintsun verran olen skeptinen meidän aikataulut tuntien. Saimme tärkeimmät asiat kaupungilla hoidettua joten nyt on mukava huilata sunnuntai illan kunniaksi.

Kiersimme päivällä jälleen katsellen erilaisia kohteita, lähinnä rakenteilla olevia omakotitaloja. Tulee kyllä itsellekin talokuume taloja katsellessa... löytyi yksi unelmakohde lisää. Nyt olisi kyllä oiva aika ostaa talo Thaimaasta, koska kurssi on hyvä ja talojen sekä maan hinnat tulevat tuplaantumaan muutaman vuoden aikana. Hua Hin tulee kasvamaan valtavasti, Bangkok tulee levittäytymään tänne päin muutaman vuoden aikana. Hua Hin on täydellinen lomakohde rauhaa rakastaville ihmisille jotka nauttivat todella hyvästä ruoasta ja rennosta elämän menosta. Tämä on golffareiden paratiisi ja sopiva paikka muidenkin urheilulajien harrastajille. Hua Hin on pullollaan erilaisia taloalueita, joissa asuu kansalaisia useista eri maista. Olemme yrittäneet pitää Hua Hinin sisäpiirin unelmalomakohteena markkinoimalla Hua Hinia "vain rauhaa rakastaville eläkeläisille" -iskulausein :) Saa nähdä kuinka kauan saamme tämän pidettyä pienenä ja rauhallisena Thaimaan kohteena. Toivottavasti pitkään.

Pakko kai se nyt on täällä mainita. Päätin kerrankin ylittää itseni ja laitoin tupakan polton tauolle uuden vuoden kunniaksi! Viisi päivää on mennyt ilman. Nyt ollaan kyllä jännän äärellä... 

Huomenna aamu alkaa salilla ja sitten luvassa lisää unelmia, detox hieronta ja toimistohommia :)

Terveisin
rentoutunut AnniEi kommentteja:

Lähetä kommentti