keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Pohjoista viljaa

Hellurei pitkästä aikaa! Tauti on selätetty ja antibioottien avulla nyt palataan arkeen. Kamala lentsu oli koko tammikuun alkupuoliskon ja vasta nyt alkaa helpottamaan. Tammikuu on ollut täynnä vilinää ja vaarallisia tilanteita. Hampaani päätti alkaa protestoimaan suussani ja hammaslääkäri totesi, että hampaaseen tehty juurihoito ei olekaan lamauttanut juuria ja siksi kärsin kamalasta hammassärystä. Hoito pitää uusia ja se se vasta harmittaakin. Asiakkaamme jotka käveli eilen päätiellä meinasivat kolaroida ravaavan hevosen kanssa, koska se tuli niin kovaa ja yllättäen vastaan. Minä poltin jalkani moottoripyörän pakoputkeen Tepon ollessa reissussa ja parantelen ny komeaa palovammaa. Ja niin tosissaan, tänään on viidestoista päivä ilman tupakkaa, jonka päätin myös lopettaa tuossa uuden vuoden tohinassa. Lisäksi päänvaivaa aiheuttavat keltaiset protestoimalla Bangkokin keskustassa. Muuten asiat on reilassa, paitsi että häät kolkuttaa ovelle ja vyötäröllä on edelleen ylimäräinen uimarengas ja en ole edes teettänyt sitä paikallishääasua. No positiivisesti ajatellen kyllä ne räätälit sen vähintään viikossa ompelee ja ei Tepollakaan ole vielä vaatteita.

Ajateltiin että jos pidetään sellainen Yoko Ono ja Lennon tyyppinen häävastaanotto, että voitaisiin maata alasti isolla sängyllä ja esitellä upeita sormuksiamme vieraille, jotka on hankittu hyvissä ajoin. Timanttien ostossa en jousta. Hääjärjestelyt ovat siis jääneet työn ohella täysin kakkossijalle. Suomesta tulevat häävieraat älkää kuitenkaan säikähtäkö, majoitus ja kulkuneuvoasiat ovat kunnossa kiitos All Around Asia matkatoimistomme! :)

Teppokin tuli vihdoin takaisin kotia Isaanin keikalta, laitoin hänet viikko sitten yksin matkaan vastaamaan hääjärjestelyistä Surinissa. Vähän pitkin hampain hän saapui kotia kun oli niin kiirettä pitänyt kutsujen jaossa ja naapurikyläläiset oli kyseenalaistanut ja epäillyt onko Thep oikeasti menossa naimisiin valkoisen naisen kanssa. Teppo arveli että pitänee järjestää hääjuhlat useammalle sadalle mitä suunniteltiin, koska kauemmiltakin kyliltä tulevat mielellään valkoista naista katsomaan. Paikallisesta sanomalehdestä jo kyselivät meidän kuvia, joten lähetimme pari otosta niin saavat tehdä tarinan paikallisesta urheilutähdestä joka nai länsimaalaisen vaimon.

Hanna saapui juuri kwaijoelta seikkailemasta, onneksi heillä oli ollut mukava reissu! Aamulla aletaan miettimään ensi talvea ja uusia kuvioita, luvassa on uusia hotellisopimuksia ja retkikohteita. Teppo sai riisisadon korjattua ja nyt me viljelijät katsomme tulevaan parempaan satovuoteen. Antaa peltojen nyt levahtaa hetken.
Laitan tähän lopuksi Pu - munkin kuvan. Ko. munkki tuo erityisesti onnea lottoarvontaan ja arpoihin, jos vaikka joku teistä lukioista voittaisi lotossa, itsellenikin kelpaisi :)


Palataan asiaan,
rakkain terveisin Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti