keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Neiti kevät

Sawasdee kha!

Maaliskuu se näemmä tekee loppuaan, sateetkin alkoivat pari päivää sitten ja tähän aikaan vuodesta muuttolinnut lentää takaisin kohti pohjolaa. Näin myös suomalaiset Thaimaasta alkavat palata takaisin kotiin kesän viettoon ja sama koskee myös pesuettamme. Teppo lentää huomenna Suomeen ja menee lappiin hiihtelemään ja kesälomalle. Itse odotan ensi kuun alkuun ja lähden sitten hyvin ansaitulle kesälomalle. Tämän talven vapaat voi laskea yhden käden sormissa. Silmänaluset alkaa olemaan sitä sävyä että kunnon unet tekisi poikaa. Huhtikuun lupaukseni on pitää itsestäni hyvää huolta ja meinaan toteuttaa tätä lupausta koko kesän ajan.

Maaliskuuhun loppuu virallinen high season. Matkailusesonki täällä Thaimaassa alkaa pikkuhiljaa hiipumaan ja näin myös toimintamme rauhoittuu kesää kohden. Meillä on asiakkaita ja toimintaa ympäri vuoden, mutta kesällä on talvea huomattavasti rauhallisempi tahti. Kesän valmistelut ovat vauhdissa ja suunnitelmat ensi talvelle. Nyt on se aika vuodesta että asetetaan katse tulevaan ja pistetään mennyt talvi purkkiin ja säilötään hyvinä muistoina arkistoihin. Otetaan oppia virheistä ja tehdään muutoksia sekä kokeillaan uusia ideoita.

Meillä on ollut ihan  mieletön talvi ja ei ole tarvinnut peukaloita pyöritellä toimistolla. On ollut ilo tehdä tiiviisti töitä muun muassa Hua Hinin seudun suomalaisten ja Aurinkomatkojen kanssa ja kesällä tulen varmasti kaipaamaan retkiä, kokouksia ja asiakastapaamisia uima-altaiden äärellä sekä muuta talven oheistoimintaa mitä tässä työssämme teemme. Työ on yksi elämänsuola ja luojan kiitos on mahdollisuus tehdä tällaista työtä mitä arvostaa ja rakastaa sydämestään. Ei tätä kausityötä muuten jaksaisikaan. Kiitos myös muille yhteistyökumppaneille, mieletön fiilis näin loppukaudesta!

Me Tepon kanssa avataan nyt kesälomakausi, Hanna jää tänne  kesäkuuhun saakka ja Nat tulee päästämään Hannan lomalle. Orn lähtee Natin tullessa Norjaan lomalle ja Chat pitää puolestaan lomansa syksyllä. Pari mimmiä pitää puljun pystyssä paikan päällä vuorotellen ja se miehitys riittää hyvin kesäkaudella. Talvella tilanne on toinen. Lähden siis nauttimaan keväthangista ja hoidan tarvittavat toimistotyöt sähköpostitse. Nykyään on niin helppoa kun ei ole väliä missä maailman kolkassa on, asioita pystyy hoitamaan yllättävän helposti internetin avulla. Onneksi ei tarvitse lomailla koko kesää Suomessa, lomailu on yllättävän puuduttavaa kun on tottunut 14-tuntisiin työpäiviin. Mukava vastapainotyö herkkutorilla odottaa! Työ tekijäänsä kiittää vai miten se oli :)  

Nyt siis on aika pakata ja siivota ja arkistoida ja valmistella. Muistakaa että tänne thaimaanlahden seudulle kannattaa tulla kesällä lomailemaan, kelit ovat mainiot ja hintataso matala. Ei muuta kuin yhteydenottoa sähköpostiin ja kysymään edullisia hotellitarjouksia!

Nyt innolla odottaen että pääsee perheen pariin ja näkemään ystäviä ja elämään normaalia suomalaista arkea... hetken se hurma kestää :) Ja kaipuu Taikamaahan palaa!

Mukavaa kevättä kaikille!

 Ps. Pari fiilistelykuvaa kesäduunista joka odottaa.
                                          Kalamestari näyttää kuinka hymyillään kokosuulla!
                                         Työni herkkutorilla

Terveisin,
Anni-Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti