torstai 12. maaliskuuta 2015

Hyvää norsun päivää!

Hei,

Hyvää norsun päivää täältä taikamaasta. Tänään pitää bongailla kaduilla josko näkyisi vuotuista norsukulkuetta Petkaseam roadilla. Kesä on koittanut ja läpöä riittää. Tänä keväänä on paljon kuumemmat kelit mitä viime vuonna samaan aikaan. Päivälämpötilat alkaa huitelemaan plus 33-38 asteen välissä ja kaivattua sadetta ei vieläkään näy. Tänään on yllättäen pilvinen päivä joten toivotaan että saataisiin edes muutama vesitippa maahan saakka jotta luontokin jaksaa ja voi hyvin. Me ollaan jännän äärellä toimistolla, saatiin viimeinkin kaupungilta tieto että uusivat soi 94 kadun (jossa toimitomme sijaitsee) loppuun saakka ja eilen emme päässeet sisälle toimistoon ilman hyppäämistä kauhakuormaajan kauhan kautta viemärirenkaalle ja siitä ponnistamalla toimiston rapulle. Onneksi työt etenivät muutaman metrin eilisen aikana, tänään voi jo ottaa asiakkaita vastaan toimistolla.

Talvikausi alkaa hiipumaan pikku hiljaa, mutta työmäärän perusteella muutosta ei ole vielä tapahtunut. Virallinen matkailusesonki loppuu pian eli maaliskuun lopussa, mutta matkailijoita saapuu edelleen sankoin joukon tänne Hua Hinin alueelle huhtikuussa juhlimaan Songkran juhlaa, vedenjumalan juhlaa. Hinnat tippuvat maaliskuussa ja jos vain suinkin kykenee, suosittelen ehdottomasti kesä- tai syyslomaa tänne Hua Hinin seudulle, sää on kaunis, vettä tulee kuuroittain silloin tällöin, luonto puhdas ja vehreä sekä hintataso todella edukas kun vertaa talven korkeaan sesonkiin. Hinnat ovat edukkaammat koko kesän ajan, maaliskuusta aina syyskuun loppuun saakka. Suuret matkanjärjestäjät eivät tee tänne kesäaikaan matkoja, ja Hua Hinista tulee kesäisin idyllinen rauhallisempi kohde jossa viikonloppuisin thaimaalaiset viihtyy. Meidän toimisto on auki kesäisin joten kyydit, hotellit, majoituspalvelut jne. onnistuu vuoden ympäri. Halpoja lentoja siis bongailemaan ja meille viestiä :)

Me lähdetään AAA tiimistä Tepon kanssa eka kesälomille ja tarkoitus on nauttia hankikeleistä koto-Suomessa jo huhtikuun alusta. Toivon Suomeen siis todella todella kylmää vimaa, lumikuuroja ja hyytäviä pakkasia koko maaliskuun ajaksi! Eikä haittaa vaikka olisi vielä huhtikuun alussakin. Saattepas suomalaiset samalla hyvän syyn matkustaa kevään aikana tänne taikamaan lämpöön. Eli pitäkää ainakin pohjoisessa se lumi maassa sinne vappuun saakka niin ollaan kovin tyytyväisiä Tepon kanssa. :)
 
 Ps. Muutama fiilistelykuva edelliseltä kesälomalta

 Terkuin
Anni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti