sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Thai fight!

Hei pitkästä aikaa. Täällä on ollut hurjaa hulinaa ja on jäänyt blogin kirjoittelu kiireen vuoksi tekemättä. Monenlaista on sattunut ja tapahtunut tässä Chiang Main reissun jälkeen. Venetsiassakin tuli piipahdettua..

Venetsia

Hyva ruoka, parempi mieli...
Viime viikolla olin Bangkokissa, kävin tekemässä hyviä löytöjä China townista, muutamat korvikset tarttui mm. mukaan matkaan. Bangkokissa oli ihana käydä, vaikka ruuhkat oli kyllä taas koettelevat. Liikenne kun seisoi vaan paikallaan ja minuutit vieri. Pari tuntia meni pikku matkan kulkemiseen.

Bangkokin jälkeen suunnattiinkin Suriniin, meillä oli aivan ihanat juhlat. Oli suuri ilo ja kunnia, että pääsin osalliseksi todistamaan Annin ja Tepon rakkaus juhlaa. Häitään juhlittiin kolme päivää, morsian oli niiiiin kaunis ja sulho komia! Anni varmasti kertoo jossain vaiheessa mielellään häistä lisää. Ja kuviakin on tulossa tuota tuonnempana.

Mie olin tänään katsomassa Thai Fighteja. Oli tosi hieno tapahtuma. Menin  ihan vailla minkäänlaisia odotuksia ja tulin erittäin hyvillä mielin pois. Super hyvin järjestetty tapahtuma, mahtavat ilotulitukset ja ripaus huumoria ja tietty hyviä otteluita. Itsellä oli ihan hyvä paikkakin seurata otteluita ja vilahdin kuulemma telkkari kuvassakin :). Loppu fighteihin sain ammattilaiselta seuraa, tosin kommunikaatio vaikeuksien takia meinas seura jättää tulematta :). Miun thai kieli on kehittynyt ihan kohtuullisesti, kun yritän hoitaa puhelimessa asoita thaiksi. Esim. Meidän rakennuttajan kanssa käyn kaikki keskustelut thaiksi ja ymmärränkin vielä suurimman osan :). Thai fighteissa oli kasattu ottelupareja thai vs lansimaalainen ja itse olin kyllä thaikkujen puolella. Thaimaalaiset veikin ottelut järestään. Muutamia knock outtejakin päästiin näkemään otteluiden aikana. Yksi hienoin asia paikanpäällä oli kuitenkin tunnelma, thaimaalaiset tuntui myös nauttivan illasta. On ihanaa, kun paikalliset eli täysillä ottelut ottelijan mukana. Itsekkin tuli innostuttua aina välillä hurraamaan :). Laitan ohessa muutamia kuvia tän illan tapahtumista... Ja tietty kukkaisista. Mie oon saanut melkein joka päivä kukkasia, jotenkin on niin super iloinen olo, harvoin Suomessa kukaan mies toi kukkasia :)

Yhdet kukkasista... 
kukat nro 2...
Thai fight
Taalla oli myos pari harvinaista sateista paivaa... me not like!!!
 -Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti