maanantai 31. elokuuta 2015

Syksy saapuu

Syysterveiset kaikille tasapuolisesti!

Nyt on kesä hurahtanut koto-Suomessa ja aika katsoa tulevaan eli kääntää ajatukset tulevaan talveen ja Thaimaan lämpöön. Luojan kiitos viimeiset kaksi viikkoa on ollut suhtkoot lämpimät kelit täällä pohjolassa. Meinasi jo huumori loppua tuon sateisen heinäkuunkin jälkeen. Viime kesä täällä Suomessa oli jotenkin niin seesteinen ja ilmaystävällinen, heti vapusta oli jo lämmintä. Kylmä juhannus kuulukin Suomen kesään, on mukavaa paistaa makkaraa pilkkihaalareissa mökillä ja lämmitellä käsiä juhannusnuotiolla... se on osa lapin kesää. Tänä kesänä se juhannusilma vaan ei loppunut ennen elokuun puoliväliä, villahousut ja nenäliinat ovat kuuluneet koko kauden kesäasusteisiin, ei suinkaan rantasandaalit ja hellehatut.

Olemme viihtyneet todella hyvin täällä Suomessa, on rauhallista ja seesteistä olla.  Olemme tehneet paljon töitä ja nähneet sukulaisia ja ystäviä. Lopetin juuri työrupeaman täällä kotipaikkakunnallani ja nyt innolla suuntaan ajatukseni Thaimaahan, toiseen kotimaahamme. Syksy on koittanut joten alamme päivitämään Thaimaan tietoutta ja rakentamaan lomatarjouksia tulevalle talvikaudelle.

Muistakaa että Hua Hinin seudulle Thaimaahan voi matkustaa kaikkina vuoden aikoina jos ei kesäkelit Suomessa innosta, kesäisin hintataso on vielä matalampi kuin talvisin eikä ole matkakohteet turisteja täynnä. Jos on syysloma tulossa ei muuta kuin Thaimaahan! Laitamme myös nettiin ja facebook sivuillemme syys - ja talvitarjouksia joten sieltä voitte katsella ja haaveilla tulevasta lomamatkasta. Täällä jo innosta puhkumme, toivottavasti tulevasta matkailukaudesta Thaimaassa  tulee turvallinen, lämmin ja ikimuistoinen kaikille meille Thaimaa faneille ja teille ensikertalaisille jotka suunnittelette Thaimaan lomaa. Muistakaa että voitte laittaa Thaimaahan tai tulevaan lomamatkaan liittyviä kysymyksiä meille tulemaan (esimerkiksi meidän facebook - sivuille).

Sawasdee kha,

Palaamisiin.

Terveisin,
Anni